DIVIDER PANELS FOR BEAUTY SHOPPE/FOYER

The threshhold between a members-only coworking space and a public cafe, all designed by Beauty Shoppe, required a flexible but unmistakable boundary to fit in with calmly refined surroundings. Linen for these panels was dyed with a mix of quebracho rojo and walnut hulls to achieve the right warm pink. Stepped hems and loosely structured pleats go with the thoughtfully casual surroundings.

First and fifth image courtesy of Beauty Shoppe, shot by Alexandra Ribar.
Other images by Leah Patgorski.

KEY TO IMAGES

1 View from Foyer's coffee counter
2 Freshly dyed linen
3 Panels viewed from coworking space
4 Detail looking into cafe
5 View of coworking space between panels and reception
6 Raw linen awaiting dyebath

PRESS

Dezeen: Beauty Shoppe Cleveland coworking space with local products
Galerie: This innovative firm is turning landmarks into artful shared workspaces